Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий BMW 4-Series вразив дизайном

Після презентації купе з індексом 4-Series в мережі Інтернет розгорілися суперечки щодо зовнішності автомобіля, який кардинально вирізняється не тільки на фоні конкурентів, а і серед родичів по концерну. Більше половини небайдужих до автомобілів респондентів визнали дизайн екстер҆ єра провальним та неприйнятним для баварського купе. Найбільше спорів точилося навколо величезної вертикальної решітки радіатора, яка виглядає занадто екстравагантно та не пасує елегантним формам кузова.

Передчуваючи критику, баварці презентували новий BMW 4-Series у компанії з попередниками, які теж мали вертикальну решітку та не зважаючи на це мають культовий статус навіть в умовах сьогодення. Єдине що може зіграти на користь новачка це зухвалий натиск на застарілих конкурентів в обличчі Mercedes C-Class Coupé та Audi A5. В технічному плані 4-Series майже не відрізняється від седана 3-Series, але при цьому пропонує модернізовані агрегати та більш розкішне оздоблення. За всіма показниками BMW 4-Series 2020 модельного року випереджає свого попередника, завдяки чому купе орієнтовано на забезпечену молодь, яка прагне кардинальних змін.

Повертаючись до зовнішності 4-Series відзначимо не тільки масивну передню частину, а і бічний профіль, який має плавний контур та виглядає досить привабливо. Також, купе може похизуватися сучасною оптикою, що на відміну від трєтьої серіїмає просунуті світлодіоди навіть у базовому виконані. В якості опції ця модель комплектується лазерними фарами BMW Laserlight. Перші серійні купе матимуть в своєму активі пакет M Sport до складу якого потраплять 18-дюймові легкосплавні диски, спортивні бампери та карбонові елементи екстер҆ єру.

В салоні на відміну від зовнішності змін майже не має, але яки ми вже згадували, купе має більш витончену обробку інтер҆ єру та деякі додаткові бонуси у вигляді шкіряного оздоблення. На борту новачка встановлено останню версію BMW Live Cockpit Professional з 12,3-дюймовою цифровою панеллю приладів та центральний екран на 10,25 дюйма.

Серед значних оновлень у техніці – звичайно перше місце займає 48-Вольтова технологія м'якого гібриду для допомоги двигуну. Всі моделі оснащені стартер генератором та накопичувачем енергії гальмування, що дозволяє вписати мотори в жорсткі екологічні норми Євро6. Стартовою пропозицією стане модифікація 420i M Sport, яка коштуватиме від 45 тисяч євро. Топова BMW M440i xDrive оцінюється в 60 тисяч євро…

 

05.06.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий BMW 4-Series вразив дизайном

Політика конфіденційності